Who the hell is MELL ??

Tot voor kort bestond MELL”  nog niet en traden Marloes, Ewan en Lesley op als zeer veel gevraagde soloartiesten. De blonde Marloes trad veel op in Nederland en in vele andere Europese landen alwaar zij een graag geziene zangeres in vele programma’s was.

Ewan, geboren in Schotland, is een veel gevraagde backingzanger bij diverse Nederlandse artiesten. Als soloartiest heeft hij diverse cd-singles gemaakt onder zijn eigen of andere namen. Hij heeft getoerd in het programma van de Backstreet Boys door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Eén van zijn singles is doorgedrongen tot de 12 inch import

TOP 25 van Amerika. Op muzikaal gebied heeft Ewan zo veel verschillend werk gedaan dat dit op één a-4tje niet is te omvatten.

Lesley, de zanger geboren in Paramaribo, heeft eveneens een groot muzikaal verleden. Zo werkte hij mee aan muzikale shows en heeft hij ook diverse singles uitgebracht. Lesley en Ewan hebben samen in diverse groepen gezongen en opgetreden in het buitenland.

Tijdens hun buitenlandse optredens kwamen zij Marloes tegen, waarbij zij toen al afspraken om met z’n drieën wat te gaan doen.

Door hun ervaring, know how en muzikaal talent samen te brengen is MELL geboren.

MELL  is een drie eenheid van top zangers die een geweldige act presenteren, waarbij zij alle drie een gelijk deel hebben in de zang.

Hun eerste cd single “absolutely everybody” is hiervan het resultaat. Bij dit nummer neemt Marloes het voortouw, maar tijdens hun act staat u versteld van de drie zangtalenten.

Door hun bekendheid en buitenlandse ervaring worden zij ook als MELL veel gevraagd. Het repertoire van MELL is veelzijdig en spetterend. Van uptempo dance nummers,

dance classics tot betoverende ballads.

MELL  is een aanrader voor een divers aan evenementen en gelegenheden.

De kreet “who the hell is MELL” zal spoedig tot het verleden behoren.

 

HOME  

BIO 

NIEUWS 

FOTO'S 

MUZIEK

REPERTOIRE

LINKS

GASTENBOEK

AGENDA

CONTACT